ELADÓ LAKÁSOK  PÁPÁN!A LOMBARD-91 Kft. megkezdte hatlakásos társasházának építését Pápán, Fenyves utca 21. szám alatt, amely legkésőbb 2019. tavaszára kulcsrakész állapotban átadásra kerülnek a vásárlók részére.
Az épület elhelyezkedését tekintve kifejezetten családbarát környezetbe (park, játszótér, óvoda, általános iskola mind a közelben) épül sok környező zöldterülettel és a belváros is csak 10 perc gyalog.
A tervezésnél külön szempont volt a CSOK (Családi Ottonteremtési Kedvezmény) felhasználási lehetőségének biztosítása, ám ezt igyekeztünk minél élhetőbb elrendezéssel, kialakítással párosítani.
A földszinten 2 lakás kerül kialakításra, melyek terasszal rendelkeznek. Az emeleten 4 lakás épül. Ez a négy lakás egyaránt 2 szintes, ahol kényelmesen elkülönülnek a nappali és az éjszakai tartózkodást szolgáló terek. Az átjárhatóságot a lakásokon belül elhelyezett lépcső bizosítja a tetőtér felé. A tetőterek a mellvédfalnak köszönhetően, mely megemeli a tető koszorújának magassságát, kényelmes bútorozást tesz lehetővé.
További tájékoztatásért szívesen állunk rendelkezésre személyesen az irodában, vagy a Kapcsolat fülön megadott elérhetőségek valamelyikén.Copyright © LOMBARD-91 Kft. All Rights Reserved